Tag Manager Specialist

Ben je bezig met Tag Manager en kom je er niet helemaal uit? Geen nood, ik help je graag! Of het nu gaat om het aanmaken en koppelen van Tag Manager of het inrichten van geavanceerde metingen, ik ga graag iedere uitdaging aan. Geef mij aan waar ik je mogelijk mee kan helpen en ik stuur je direct een mogelijke indicatie qua werkzaamheden en kosten. Vul hiervoor het contactformulier op deze pagina in of stel je vraag direct via Whatsapp.

Tag Manager koppelen met website

Voordat je überhaupt aan de gang kan gaan, moet je Tag Manager koppelen aan je website. Het enige wat je moet doen is het toevoegen van het Tag Manager script in de header van je website. Dat is altijd mogelijk, ongeacht het CMS waar je website op draait. Meestal is het beter om dit zelf in de code toe te voegen, maar soms kan het ook verstandig zijn om een plug-in hiervoor te installeren.

Scripts overzetten in Tag Manager

Met Tag manager kun je alle losse toegevoegde scripts beheren vanuit 1 tool. Hierdoor heb je niet alle scripts meer los in de code staan. Het is niet alleen heel overzichtelijk, het scheelt ook laadtijd. Laadtijd is een belangrijke rankingfactor voor Google, dus hier is snel winst te behalen.

Metingen inrichten met Tag Manager

Met Tag Manager kun je bijvoorbeeld eenvoudig meten op welke buttons er vaak geklikt wordt, hoe vaak er op het telefoonnummer of e-mailadres geklokt wordt, kun je informatie doorsturen naar de doelen in Google Analytics etc. Ik help je graag bepalen welke metingen je het beste kan instellen en helpen met het inrichten in Tag Manager.

Neem contact met mij op

Wil je graag op afstand hulp met Tag Manager of wil je liever persoonlijk afspreken? Laat mij weten wat je problemen met Tag Manager zijn en hoe ik je hiermee kan helpen. Ik kom graag met je in contact.

    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.