Autoshop Borne

Voor Autoshop Borne heb ik een nieuwe website ontwikkeld. Heb jij auto onderdelen nodig, wil je een trekhaak laten plaatsen, je speakers upgraden of een dashcam laten inbouwen? Het team van Autoshop Borne kan je hier vakkundig en professioneel mee helpen.

Bekijk de website ➔ autoshopborne.nl

autoshopborne.nl

wponderhoudspakket.nl

Voor WordPress worden er regelmatig updates vrijgegeven voor zowel WordPress, thema’s als plug-ins. WordPress websites moeten goed onderhouden worden. Laat ook jouw website onderhouden. Dit wordpress onderhoudspakket heeft alles wat je nodig hebt en vergeleken met de concurrent de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk de website ➔ wponderhoudspakket.nl

wponderhoudspakket.nl

PUUR Vis & Zo

Voor visrestaurant PUUR Vis & Zo in Borne heb ik deze website ontwikkeld waarbij je online je bestelling kan plaatsen. Kies je vis, kies je tijd van afhalen en zij zorgen dat het voor je klaar staat. Ben jij een liefhebber van vis? Ga hier dan vooral eens langs, want de vis is er héérlijk!

Bekijk de website ➔ puurvisenzo.nl

puurvisenzo.nl

Twentse Woningmakelaar

Als je op zoek bent naar een VBO Makelaar in Hengelo die écht voor jouw werkt, dan moet je zeker eens in contact komen met Tanja Mulder van Twentse Woningmakelaar. Zij zet zich volledig in voor haar klant en ligt met haar mantelpakje plat op de grond als dat moet. Dat doet ze voor je. Ook als het beter is een negatieve woonadvies te geven, dan geeft ze dat. Ze doet echt alles voor haar klanten. Haar reviews bevestigen dit.

Bekijk de website ➔ twentse-woningmakelaar.nl/

twentse-woningmakelaar.nl

Catering Service Twente

Bij Catering Service Twente kun je terecht voor catering van topniveau. Deze cateraar uit Hengelo is flexibel, staat maar liefst 7 dagen per week in de keuken en maakt alles dagvers klaar. Ook worden er dagelijks ontbijtjes op bed bezorgd in Twente en ook die worden ‘s ochtends vers bereid met vers brood van de echte bakker. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar Catering in Hengelo.

Bekijk de website ➔ cateringservicetwente.nl

cateringservicetwente.nl

Beautyvette

Schoonheidsspecialiste Yvette Scheurink (jazeker, mijn zus) heb ik een website ontwikkeld . Dus ben je op zoek naar een ontspannende massage of wil je eindelijk van die lelijke mee-eeters af? Maak dan echt een afspraak! En ja, ook mannen kunnen bij haar terecht, dat is tegenwoordig geen taboe meer. Mocht je een afspraak willen maken kan dat ook eenvoudig online via de bookingstool die ik er in heb gebouwd.

Bekijk de website ➔ beautyvette.nl

beautyvette.nl