WordPress website laten onderhouden

Wanneer je zelf je WordPress website onderhoud dan schiet het er vaak bij in. Er wordt simpelweg niet aan gedacht of er is twijfel of je bepaalde updates wel kan of kan draaien. Laat je jouw WordPress website onderhouden door een specialist, dan hoef je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud. Je hebt dan altijd een stabiele en veilige website.

Website onderhoud | Danny Scheurink

Geen hinder

Het onderhoud wordt stilletjes op de achtergrond uitgevoerd. Zowel jijzelf als jouw websitebezoekers zullen hier helemaal niets van merken. Je website blijft altijd online.

Altijd up-to-date

Nooit meer achterstallig onderhoud! Wanneer er een nieuwe update wordt vrijgegeven, zal deze binnen no-time geüpdatet worden. Dit zijn dus alles updates van WordPress, het thema en alle plugins.

Beter voor Google

Google hecht sinds 2014 veel waarde aan websites die veilig zijn. Naast een SSL-certificaat is ook onderhoud een belangrijk aspect geworden. Online veiligheid is nog altijd een issue en dat blijft groeien.

GDPR-proof

De GDPR (Europese privacywet) vereist dat we onze websites goed (laten) onderhouden. Je ontvangt maandelijks een rapportage, dan hoef je dat zelf ook niet te doen. Hiermee voldoe je aan de verantwoordingsplicht.

Per maand opzegbaar

Bij mij heb je geen verplichtingen. Je kan de onderhoudsdiensten stopzetten wanneer je dat zelf wilt. Een appje of mailtje is voldoende.

Volledige ontzorging

Ik neem het volledige onderhoud voor je uit handen. Van standaard updates tot het monitoren van de veiligheid.

Professioneel WordPress onderhoud

Als je het onderhoud van jouw WordPress website uitbesteed aan mij, dan zal je website dagelijks gemonitord worden. Dit doe ik vanuit 1 geavanceerd onderhoudssysteem. Zo behoud ik het overzicht over alle websites.

Mijn systemen scannen je website 24/7 en geven een melding wanneer er een probleem is. Een melding kan bijvoorbeeld zijn wanneer je website niet veilig is, niet online is of dat de laadtijd plots verdubbeld is. Dit kan duiden op een hack. Hoe sneller je erbij bent, hoe makkelijker het is op te lossen.

WordPress onderhoud | Danny Scheurink

Contact opnemen

Heb je interesse in één van deze onderhoudspakketten voor jouw WordPress website? Of heb je vragen hierover? Ik kom graag me je in contact. Vul het formulier in of neem eenvoudig contact op via de app.

    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.