WordPress website gehackt

Is jouw WordPress website gehackt? Het is dan noodzaak om zo snel mogelijk je website weer schoon en veilig te krijgen. Hier kan ik je mee helpen. Het is belangrijk dat je website, de server en de database volledig worden nalopen. Alleen dan is het mogelijk om alles weer ongedaan te krijgen. Wanneer je website weer veilig en schoon is verklaart zal ik de beveiliging opschroeven, zodat het moeilijker wordt voor hackers om opnieuw toe te slaan.

Om de veiligheid te waarborgen is het daarna belangrijk om je website preventief te laten onderhouden. Het is namelijk relatief makkelijk om je website binnen te dringen als er achterstallige updates zijn of er een zwak wachtwoordbeleid is. Ik kan je helpen met WordPress onderhoud. Voor een klein bedrag per maand staat jouw website zorgeloos online.

WordPress website gehackt

Contact opnemen

Neem contact op met mij als ik jou kan helpen om je WordPress website hackvrij te maken.

    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.